Empresa     Serveis     Contactar     Notícies     Formació              Castellano     English   Formació


Explorar la versión en Castellano...      Explore the English version...Lloc Web optimitzat pel navegador
MS Internet Explorer versió 8
amb JavaScript, Flash i CSS habilitats.


Descarregar Adobe Flash Player...


Disseny: Guillem Faura.

Ens complau el mostrar-vos a continuació un recull de les notícies relacionades amb SERVIMEDIC SPAIN durant el decurs d'aquests darrers anys.
  01/03/2011  La Federació Catalana de Ciclisme ha signat un acord especial de col.laboració per a dos anys amb Servimedic Spain per disposar de les ambulàncies i serveis mèdics en carrera, per a totes les curses de ciclisme federades a Catalunya.

  Servimedic Spain, col·laborarà amb la promoció de la base, amb unes condicions especials per als organitzadors i que podran ésser consultades amb els responsables de la comissió pertinent. Per BTT amb el Sr. Josep Garcia i Carretera amb el Sr. Pep Bru.

  La Sra. Carme Mas, Presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme y el Sr. Carlos Cervera, Director Gerent de Servimedic Spain SL, han signat aquest important acord per tal de millorar la seguretat i l'assistència mèdica en l'esport.

  Servimedic Spain, amb la finalitat de col.laborar amb la FCC en la seva permanent activitat de promocionar l'esport ciclista base en les seves edats més juvenils, elaborarà anualment unes tarifes de preus especials i exclusives per a la Federació Catalana de Ciclisme.


 Clic per ampliar...


  01/02/2011  S'ha incorporat un nou vehicle polivalent amb rampa per realitzar trasllats de llarg recorregut de persones amb limitacions físiques.


  01/01/2011  Servimedic Spain dissenya un producte per donar resposta a l'aplicació, per part de totes les administracions públiques i organitzadors d'espectacles o activitats lúdiques, del Decret 82/2010 de la Generalitat de Catalunya, el qual regula els requeriments mínims sanitaris en qualsevol tipus d'activitat pública a Catalunya.

Feu clic aquí per descarregar una còpia del decret 82/2010.


  01/12/2010  Amb les noves exigències de qualitat professional sanitària per part de la Colla Castellera els Xics de Granollers, Servimedic Spain inicia la prestació de serveis preventius a la localitat de Granollers. Es considera una acció important donat que en els últims anys aquesta activitat havia estat realitzada quasi de manera exclusiva per part de Creu Roja.


  04/11/2009  Servimedic Spain signa un contracte per l'any 2010 amb Eagle Racing Team, equip de competició dins l'àmbit nacional que es dedicarà a la formació i preparació de pilots per les diferents modalitats de la competició.

  Servimedic Spain prestarà en exclusiva els serveis mèdics als pilots i membres de l'staff tècnic per totes les proves en les que participarà l'equip. Això inclourà les revisions mèdiques prèvies per a tots els pilots que vòlen accedir a l'equip i també les assistències in situ en les proves i/o els entrenaments oficials. Clic per ampliar...  Clic per ampliar...  Clic per ampliar...
La reutilització, reenviament, transmissió i/o modificació, total o parcial, dels continguts d'aquest lloc requereix permís per escrit dels propietaris legals

©ServiMedic Spain SL - Tots el drets reservats, 2011