Empresa     Serveis     Contactar     Notícies     Formació              Castellano     English   Formació


Explorar la versión en Castellano...      Explore the English version...Lloc Web optimitzat pel navegador
MS Internet Explorer versió 8
amb JavaScript, Flash i CSS habilitats.


Descarregar Adobe Flash Player...


Disseny: Guillem Faura.

SERVIMEDIC SPAIN és una empresa relatívament nova en el sector del transport sanitari i de la assistència mèdica, pero que compte amb un equip assessor i directiu amb molta experiència dins el mon de les emergències sanitàries extra-hospitalàries.

Aquest fet, prioritari per al nostra projecte, implicava realitzar uns plantejaments directius i empresarials totalment diferents als executats fins la data actual per la resta de les empreses del sector.

Els nous plantejaments incorporats en la nostra empresa, són basats en la qualitat assistencial, en la resposta i en la atenció al pacient / client, que requereixen un servei personalitzat i depenent de les seves necesidades. Conscients de la decisió presa, entenem que els nostres serveis només seran contractats per aquells clients que busquin un alt nivell de qualitat assitencial. Considerem important resaltar que l'experiència ens ha demostrat que l'augment de la qualitat assistencial no sempre suposa un encariment del preu en el producte final.

Degut a que en tot moment donem prioritat a la nostra qualitat de servei, per davant de qualsevol altre aspecte empresarial propi i que per poder assumir un nivell d'atenció óptima, hem optat per una excel·lent selecció del personal vinculat a la nostra empresa, així com per la incorporació dels equips tècnics més moderns de que disposa actualment el mercat especialitzat.

Estem segurs de que la nostra proposta i els nostres objectius seran de molt interès i de molta utilitat per moltes empresas, organitzacions i equips de diversos sectors amb necessitats mèdiques i sanitàries.

De la mateixa manera que amb els nostres clients actuals, esperem arribar a comptar amb la seva confiança.


Atentament,

Direcció de ServiMedic Spain.La reutilització, reenviament, transmissió i/o modificació, total o parcial, dels continguts d'aquest lloc requereix permís per escrit dels propietaris legals

©ServiMedic Spain SL - Tots el drets reservats, 2011